Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

U inat republikancima

Demokrati u Oklahomi žele zakonski zabraniti - masturbaciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U inat republikancima koji predlažu zakonsku zabranu pobačaja, demokratska senatorica iz Oklahome Constance Johnson predložila je zakonsku zabranu - masturbiranja!

'Svaka radnja tijekom koje muškarac ejakulira ili na drugi način deponira sjeme izvan ženske vagine trebala bi se tumačiti kao akcija protiv nerođenog djeteta', uložila je senatorica Johnson amandman na republikanski zakon koji predlaže zabranu pobačaja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Imao sam problem s hlačama' VIDEO Nastavnik (72) uhvaćen kako furiozno masturbira gledajući učenike Slika nije dostupna 'Urinirao sam u bocu' Pastor osumnjičen za bludničenje pokraj dječjeg parka

Zakon koji predlažu republikanci kaže da 'život počinje začećem te da i nerođena djeca imaju pravo na zaštitu života i zdravlja'. Zakon kojim se zabranjuje bilo koji oblik pobačaja jučer je odobrio senatski Odbor za zdravstvo.

>> Sud joj dopustio da na poslu gleda pornić

'Kao žena i kao veteranka s 31 godinom staža u zakonodavnim procesima Oklahome duboko sam uvrijeđena zakonodavnim trendovima koji se odnose jedino na žensku ulogu u reproduktivnom procesu', pojasnila je senatorica. 'U Oklahomi prvi put imamo republikansku većinu koja sve više i više utječe na žene i njihova prava da pohađaju sigurne medicinske procedure nakon što donesu odluku o (ne)reprodukciji'.

Johnson je priznala je kako je njezin amandman na sporan zakon uložen kako bi na humorističan način privukla pažnju na licemjernost i nedosljednost. No, ona nije jedina. Senator Jim Wilson, koji također zagovara mogućnost izbora, uložio je amandman prema kojem bi otac nerođenog djeteta morao snositi sve troškove liječničkih pregleda, prijevoza, stanarine i prehrane žene za vrijeme trudnoće. Njegov je amadman odbijen. 

Mnogi se pitaju, kako će država Oklahoma, ako nekim slučajem prođe amandman senatorice Johnson, provjeravati poštuju li muškarci zakon ili svoje 'sjeme siju u prazno'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene