Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Urinirao sam u bocu'

Pastor osumnjičen za bludničenje pokraj dječjeg parka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki pastor Grant Storms sumnjiči se da je masturbirao pokraj dječjeg parka u Louisiani, u kojem se igralo nekoliko djece.

Storms je u petak pritvoren pod sumnjom za bludničenje nakon što su ga policiji prijavile dvije žene. Rekle su da se muškarac zadovoljavao u svom kombiju i za to vrijeme gledao prema parku u kojem su se igrala djeca.

Pročitajte i ovo Muškarac gleda žene i samozadovoljava se USRED DANA FOTO Manijak ih najprije promatrao dalekozorom pa skinuo sve sa sebe i masturbirao: "Kad vidi da nema muškaraca, krene" Ilustracija Strava u Orebiću Slijedio 7-godišnju djevojčicu na Pelješcu i pred njom se samozadovoljavao: Policija otkrila šokantne detalje

Iako je priznao da je imao ruke u hlačama, 53-godišnji pastor Grants Storms negirao je da je masturbirao. 'Imao sam ruke u hlačama', rekao je. Kada su ga novinari upitali što je radio s rukama, Storms je odgovorio da 'ne želi sada u to ulaziti i da će se sve saznati na sudu', piše Nola.com.

Pastor je rekao da nije gledao prema djeci, da nije pedofil ni zlostavljač djece. Rekao je da su mu hlače bile otkopčane jer je urinirao u bocu.

Ipak, Storms je zatražio oprost od svoje supruge i djece zbog svog problema s pornografskim sadržajima. 'Povrijedio sam svoju obitelj, razočarao sam mnogo ljudi. Molim se za njihov oprost', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene