448792
448792
448792
448792
448792

NISU BOLEST, SMRT I SIROMAŠTVO Milijarder pojasnio što je najveći strah bogataša

  • , 03.09.2016., 09:23
  • Autor:
  • komentara

Britanski milijarder pojasnio je što najviše brine bogataše. A to nije strah od bolesti, siromaštva, smrti...

 
 
 
 
Bogataš i mlade djevojke (ilustracija, Guliver/Thinkstock)
Bogataš i mlade djevojke (ilustracija, Guliver/Thinkstock)

David Harding, vlasnik investicijske kompanije Winton Capital Management, čije je bogatstvo procijenjeno na 1,5 milijardu dolara prema Forbesu, kazao je za Evening Standard kako je jedan problem zajednički većini najbogatijih ljudi na svijetu.

'Volim si priuštiti lijepe stvari u životu, ali moja je najveća briga, kao i mnogih drugih bogatih ljudi, kako tolikim novcem ne pokvariti djecu koja su odmalena navikla na mnogobrojne privilegije. Kako da naučimo da 'ostanu na zemlji'', objasnio je.

Tako je svoj posljednji, 55. rođendan, proslavio sa svoja dva sina u - šetnji, prenosi Independent.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se