Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dadilja snimila NLO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stručnjaci proučavaju fotografiju koja bi mogla biti dokaz da uistinu postoje NLO-i. Radi se o fotografiji koju je u travnju snimila 57-godišnja dadilja iznad dvorca Dudley u zapadnom Midlandu.

Dadilja je fotografiju poslala policiji, a oni su je proslijedili na istraživanje bivšem američkom mornaričkom fizičaru koji je specijaliziran za analizu fotografija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pilot se napio prije polijetanja Slika nije dostupna Princ William postaje pilot spasioc

Leteći je objekt fotografiran danju te se smatra jednom od najvažnijih dokaza o izvanzemaljskom životu.

'Ova je fotografija veoma intriganta, a snimljena je pukom slučajnošću. Ukoliko je autentična, mogao bi to biti jedan od najuvjerljivijih dokaza iz Velike Britanije o izvanzemaljcima', rekao je policijski istražitelj Gary Heseltine.

Otkrića istraživanja bit će objavljena u magazinu o NLO-ima krajem listopada.

Osim spomenute fotografije,čini se kako Britanci imaju niz dokaza o bliskim susretima s nepoznatim letećim objektima. Naime, nekoliko neobjašnjivih susreta s izvanzemaljcima opisano je u vojnim dokumentima koje je objavio Nacionalni arhiv.

>> Turist na Jadranu snimio NLO

>> Izvanzemaljci viđeni na autocesti?


U jednom slučaju kapetan leta AZ 284 iznad aviona vidio je neobičan objekt tijekom slijetanja na Heathrow. Na njegovom se putu, gotovo 7.000 metara iznad Kenta, odjednom našao leteći objekt. Pilot navodi kako je prošao manje od metra od putničkog zrakoplova prije nego je nestao s radara, što je zbunilo pilota i istaržitelje ovog incidenta.

Tajni dokumenti koji su objavljeni prvi put otkrili su kako su zaposlenici Ministarstva obrane prihvatili kako je NLO preletio iznad Lydda te je gotovo uzrokovao sudar u zraku.

Incident se dogodio 21. travnja 1991. godine u 7:58 sati, a istraživala ga je Služba civilnog zrakoplovstva i vojni stručnjaci.

Smatraju kako ne postoji mogućnost da se radilo o projektilu, balonu ili svemirskoj raketi, Ministarstvo je bilo prisiljeno zaključiti kako su u pitanju NLO-u i zatvorilo je istargu.

U drugom slučaju zrakoplov Alitalije putovao je iz Milana u Heathrow s 57 putnika, kada je pilot Achile Zaghetti uočio objekt veličine 3 metra.

‘Na nekoliko sam sekundi vidio leteći objekt, veoma sličan projektilu, svijetlo smeđe boje. Kada sam kontrolora leta upitao vidi li išta na radaru, potvrdio je’, ispričao je istaržiteljima.

U 10:25 te je noći policiji u Bretwoodu prijavljen leteći objekt koji nije prozivodio zvuk.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene