Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izvanzemaljci viđeni na autocesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michael Madden, inženjer britanskog kraljevskog zrakoplovstva, tvrdi da je prošle nedjelje vidio NLO kako kruži iznad autoceste M5 u Velikoj Britaniji.

Ovaj 25-godišnji inženjer tvrdi da je objekt lebdio, a onda nestao nevjerojatnom brzinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baš kao i Marsovce Vanzemaljci će nas uništiti u nuklearnom napadu jer smo preglasni?! Slika nije dostupna Držao noge na stolcu Ušao u restoran, ubio gosta i hladnokrvno naručio tanjur rezanaca

Tvrdi da je leteći disk lebdio oko tri minute na autocesti nedaleko spojnice 21 Weston-super-Mare. Michael se baš u to vrijeme, u subotu u 9:50,  vraćao u Yeovilton bazu iz Manchestera s kolegom Michaelom Cassonom.

'Radim sa zrakoplovima i odrastao sam pored aerodroma u Manchesteru pa točno znam kako zrakoplovi izgledaju i kako zvuče. Ovdje se definitivno radilo o nečem drugom. Bio je to svjetleći cirkularni disk koji je letio na visini od stotinu metara', izjavio je inženjer.  

'Morali su ga primijetiti i ostali ljudi. Nikada u životu nisam vidio nešto slično, objekt je zbilja izgledao kao leteći tanjur iz filmova, čak je na stražnjem dijelu imao antenu ', dodao je.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene