Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živciraju libijske pobunjenike

'Cyber Srbi' Gadafiju pružaju podršku na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi pokreta 'Naši 1389' u Srbiji, inicijatori su grupe podrške libijskom lideru Moameru Gadafiju na društvenoj mreži Facebook.

'Najveća grupa ima oko 40.000 ljudi, ali ima još jedno sedam, osam grupa koje broje po dvije tri ili tisuće članova', rekao je za Tanjug član upravnog odbora tog pokreta Igor Marinković.

Pročitajte i ovo Dodik i Vučić u Prijedoru Poruke iz Prijedora Vučiću Oluja najveće etničko čišćenje od 1945., Dodiku udruženi zločinački pothvat Andrej Plenković primio Anu Brnabić u Banskim dvorima - 5 Četvrta po redu Srbi se okupili na Velikoj skupštini u Zagrebu: Plenković i Brnabić se sastali u Banskim dvorima

>> MI5: Libijci planiraju terorističke napade na Britaniju

'Kada je počeo napad na Libiju mi smo se solidarizirali, jer su nam 1999.godine, kad je bilo bombardiranje Srbije, pukovnik Gadafi i libijski narod pružili podršku', istaknuo je Marinković.

Libijska državna televizija redovno emitira ono što pišu Gadafijeve pristaše iz Srbije, kako bi pokazala da on i dalje ima podršku u drugim zemljama. Istovremeno, libijska opozicija tvrdi da internet korisnici iz Srbije već danima ugrožavaju njihovu borbu aktivnim pružanjem podrške Gadafiju i njegovom režimu i vođenjem cyber rata protiv snaga koje se bore protiv Gadafija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene