Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalna šteta

Bebu usisao tornado pred roditeljima: Otac je zgrabio kolijevku, a onda...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Četveromjesečni dječak preživio je nakon što ga je tornado u Tennesseeju isisao iz mobilne kućice njegove obitelji. Roditelji su bili sigurni da je mrtav, ali onda su ga pronašli na srušenom stablu u blizini svoga doma.

Četveromjesečni dječak nalazio se u svome domu, tj. mobilnoj kućici u trenutku kada je Tennesse pogodio snažni tornado. Njegova majka Sydney Moore rekla je da je tornado otkinuo krov i podigao kolijevku s njezinim sinom unutra. Njezin partner, djetetov otac, pokušao je zgrabiti kolijevku, ali je onda i njega usisala jaka pijavica.

Otprilike u isto vrijeme dok je zavijao vjetar u drugoj sobi, Moore je skočila na njihova drugog sina koji ima godinu dana. Zgrabila je dijete dok su se zidovi rušili, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Djeca i ovisnosti - 3 EU TRAŽI ZABRANU U školama su hit, a velika su opasnost za zdravlje: "Izazivaju mučninu, vrtoglavicu, povraćanje"

Moore i jednogodišnjak završili su ispod srušene prikolice, ali ih je majka uspjela izvući iz ruševina. Mlađeg sina su tražili 10 minuta, a na kraju su ga pronašli kako leži na srušenom stablu na kiši.

"Bila sam prilično sigurna da je mrtav i da ga nećemo pronaći. Ali on je ovdje, i to Božjom milošću", rekla je Moore.

Pročitajte i ovo Alex Batty Nestao u Španjolskoj Pronađen dječak koji je nestao prije šest godina, sumnjalo se da je otet: Danima je hodao, a onda je naišao kamion...

Svi članovi obitelji preživjeli su s lakšim ozljedama - posjekotinama i modricama, ali njihov dom i imovina u potpunosti su uništeni. Mooreova sestra pokrenula je GoFundMe stranicu kako bi im pomogla u oporavku.

Tri su osobe poginule u Clarksvilleu i tri u Nashvilleu u nizu snažnih oluja koje su u subotu izazvale tornada.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene