Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao u Španjolskoj

Pronađen dječak koji je nestao prije šest godina, sumnjalo se da je otet: Danima je hodao, a onda je naišao kamion...

Britanski dječak Alex Batty, koji je nestao prije šest godina tijekom obiteljskog odmora u Španjolskoj, pronađen je živ i zdrav u Francuskoj.

Dječak Alex Batty imao je 11 godina kada je nestao dok je bio na putovanju u Španjolskoj s majkom i djedom u gradu Marbelli na jugu Andaluzije.

Pročitajte i ovo Uhićeni muškarci izvedeni pred DORH - 7 Oštetili sedam vozila FOTO Privedeni provalnici koji su napravili dar-mar u zagrebačkoj Dubravi: Policija objavila detalje

Međutim, pravo se čudo dogodilo, i sada, u dobi od 17 godina, Alex je pronađen u mjestu Revel, blizu Toulousea na jugu Francuske.

"Iako policajcima koji su ga priveli nije pokazao nikakav službeni dokument, ovaj mladić od 17 godina sam je otkrio svoj identitet. Njegovo lice i njegova priča u svakom pogledu odgovaraju onoj Britanca otetog 2017. godine“, izvijestio je Sun.

Istražitelji vjeruju da je Alex pješice odlutao iz ruralne zajednice u planinama Pireneja u Revelu te da je danima hodao prije nego što ga je primijetio vozač kamiona i obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upozorenje HAK-a Vrijeme je opasno, izdana su upozorenja: Upaljen crveni meteoalarm za veliki dio zemlje

Cijeli je slučaj još uvijek obavijen velom tajne, ali tinejdžer je, navodno, policiji ispričao svoju priču vedro i smireno.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene