Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranjeni mecima i kamenjem

Četvero mrtvih u prosvjedima protiv spaljivanja Kurana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe poginule, a trideset dvije su ozlijeđene u Kandaharu, na jugu Afganistana, u prosvjedima protiv nedavnog spaljivanja Kurana u Sjedinjenim Državama.

Incidnet se dogodio dan nakon krvava napada na UN u sličnim prosvjedima na sjeveru zemlje, izvijestila je glavna bolnica u tome gradu. 'Četiri trupla su dovezena u bolnicu. 32 osobe, ozlijeđene metcima i kamenjem, primljene su u bolnicu', rekao je Abdul Kajum Puhla, liječnik u bolnici Mirvajs u Kandaharu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu"

>> Najmanje osam UN-ovaca ubijeno u Afganistanu

Novinar agencije France Presse javlja da iz južnih predgrađa grada, bivše prijestolnice talibanskog režima, stiže velik broj ljudi koji žele poći prema središtu grada. Čuje se paljba iz pješačkog oružja, rekao je, a policija je zabranila kretanje automobila i pješaka.

Američki propovjednik Terry Jones je, prema podacima objavljenim na njegovoj internetskoj stranici, 20. ožujka pred oko 50 osoba spalio Kuran ispred svoje crkve na Floridi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene