Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na peticije

Bijela kuća: Ne znamo ništa o izvanzemaljcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća nije odbacila ideju o postojanju izvanzemaljaca na nekoj jako dalekoj galaksiji, ali je potvrdila da nema nikakav dokaz o njihovu kontaktu s ljudima.

Tu je neobičnu izjavu Bijele kuće objavio savjetnik na stranici Obamine administracije kao odgovor na dvije peticije kojima se zahtijevala službena reakcija po tom pitanju. 'Američka vlada nema nikakav dokaz o postojanju života izvan našeg planeta niti posjeduje bilo kakvu informaciju o kontaktima izvanzemaljaca i ljudi', objašnjava Phil Larson.

Savjetnik koji nije odbacio mogućnost postojanja izvanzemaljaca priznao je da NASA uzima u obzir takvu mogućnost. 'Puno znanstvenika i matematičara došlo je do zaključka da postoje veliki izgledi da negdje među milijardama i milijardama zvijezda u svemiru postoji planet na kojem ima života'.

Izjava na Internetu objavljena je kao odgovor na dvije peticije s ukupno 17.000 potpisa kojima se zahtijevalo od vlade da objavi dokaze o postojanju izvanzemaljaca. (Hina)

Pročitajte i ovo Commander o ne, opet! Predsjednički pas ugrizao agenta: "Jednom možete reći da je nesreća, ali..." Slika nije dostupna Poslala ju Prva dama Ovo je službena razglednica s NLO-om iznad Bijele kuće

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene