Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozila prodana na području BiH

BiH: Policija prekinula lanac krađa vozila unajmljenih u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više policijskih agencija u BiH uhitilo je 9 osoba te prekinulo lanac krađa i preprodaje vozila, među kojima su i vozila koja su bila unajmljena u rent-a-car agencijama u Zagrebu.

Kako je na konferenciji za novinare u Livnu rekao načelnik odjela za suzbijanje kriminaliteta Mario Pavlinović, na području Livna i i Tomislavgrada pronađena su i zaplijenjena tri vozila marke VW Passat, Škoda i Opel. Dva od tri vozila bila su unajmljena od rent-a-car agencija u Zagrebu i u međuvremenu prodana na području Livna i Tomislavgrada.


Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

Prema Pavlinovićevim riječima, kradljivci automobila s područja Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije i Republike Srpske bili su dobro uvezani i otkriveni su zahvaljujući dobroj suradnji različlitih policijskih agencija.

Devet uhićenih osoba predano je u nadležnim državnim odvjetništvima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene