Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promocija Italije u Europskom parlamentu

Berlusconi za zastupnice predložio četiri starlete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Berlusconi u svoj izbor kandidata za Europski parlament uključio je bivše starlete, natjecateljicu sa izbora za Miss Italije te zvijezdu jednog talijanskog reality showa.

Njegova slabost prema glamuroznim starletama, zbog koje je u prošlosti imao i problema sa ženom, očito nije splasnula. Potencijale kandidatkinje pozvane su u sjedište njegove stranke u Rimu, na instrukcije o europskim izborima koji će se dogoditi u lipnju. 'Želim nova i mlada lica koja će našoj zemlji dati svježi imidž u Europi', objasnio je Berlusconi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tajno glasanje Zlata Đurđević dobila jedan glas: Vrhovni sud raspravljao o kandidatima za predsjednika, nitko nije dobio pozitivno mišljenje Slika nije dostupna Bilo je i uvrijeđenih Puno obilaze, ali malo znaju: Reporterka Dnevnika Nove TV kandidate za Zagreb izludila je pitanjima. Mučilo ih je čak i ono što spominju u svojim programima

Među kandidatima koji se nadaju da će postati jedan od 72 talijanska člana u Europskom parlamentu jest i Angela Sozio. Crvenokosa Sozio talijanskoj je javnosti poznata iz reality showa koji se u Italiji zove Grande Fratello. No 2007. snimljena je kako šeće s premijerom i drži se za njegovu ruku.

'Berlusconijev harem' – tako glasi naslovnica poznatog talijanskog tjednog magazina Oggi. Niti jedna od 4 kandidatkinje koje premijer preferira nema iskustva u politici. Eleonora Giaggoli je glumica, dok je Camilla Ferranti bivša televizijska voditeljica koja se pojavljivala i u kalendarima reklamirajući donje žensko rublje. Još jedna potencijalna kandidatkinja jest Barbara Matera, inače hostesa i bivša natjecateljica za Miss Italije. 'To je fantastična prilika za novim iskustvima', dodala je Matera.

Berlusconijeva vlada desnog centra ima nekoliko mladih ministrica, od kojih je najpoznatija Mara Carfagna, ministrica za ravnopravnost, koja je bivši model, a karijeru je napravila snimajući golišave fotografije za muške časopise.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene