Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Netko me želi srediti'

Berlusconi tvrdi da ne plaća seks prostitutkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Escort djevojke nisu zanimljive talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju, tako on tvrdi u intervjuu za jedan od tjednika pod njegovom financijskom palicom, nakon izjava manekenke da na svoje tulume dovodi cijelu svitu prostitutki.

'U tome nema nikakva zadovoljstva', rekao je 72-godišnji Silvio Berlusconi osvrnuvši se na medijske napise o njegovoj ljubavi prema seksu s prostitutkama. Prvi je puta javno komentirao navode o svojim navodnim seksualnim navikama nad kojima se Talijani zgražaju već gotovo tjedan dana. Kontroverzni političar također je govorio o  razvodu od 52-godišnje Veronice Lario i rekao je kako je to 'duboka rana', jer su oni imali 'fantastičnu ljubavnu priču', prenio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Slika nije dostupna Suočen s nekoliko suđenja Berlusconi sucima: Vi ste 'karcinom' ili ste s druge planete

>> Tvrdi kako ima tajne snimke 'prijateljskih' susreta s Berlusconijem

Berlusconi je intervju dao za jedan od tjednika koji se financira njegovim debelim budžetom. Premijer je pod velikim pritiskom od kada je otkriveno da su skupocjene prostitutke redovite gošće na tulumima u njegovim luksuznim vilama. Manekenka Barbara Montereale rekla je kako joj je 42-godišnja prostitutka Patrizia D'Addario ispričala da premijer seks plaća i 1.000 eura.

>> Berlusconi: Sve je jasno, radi se o klevetama

'Iza Patrizie D'Addario stoji netko tko me želi srediti, a njoj je veoma dobro plaćeno. Ja nikada nisam platio ženi za seks, nikada nisam razumio kako netko može imati zadovoljstvo u tome, nema tu zadovoljstva osvajanja', opovrgnuo je njezine tvrdnje Berlusconi. Na upit je li moguće da se radi o podmetanju, Berlusconi je odgovorio kako bi se, u slučaju da je znao da se radi o tome, klonio tih djevojaka.

>> Kompromitirajućih fotografija Berlusconija ima još!

'Nema mi zašto biti žao, ne moram se ispričavati nikome. Nema ništa u mom privatnom životu za što bih se trebao ispričati. Meni bi se trebali ispričati mnogi urednici koji bi se trebali sramiti sebe, ali kako oni to nikada neće učiniti izgubit će kredibilnost svojih čitatelja', oštro je medije kojima nije gazda, kritizirao Berlusconi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene