Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javila se i bivša manekenka

Tvrdi kako ima tajne snimke 'prijateljskih' susreta s Berlusconijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skandal oko vanbračnih afera talijanskog premijera Silvija Berlusconija, postaje sve gori i gori, a ovog puta tom nije pridonio sam Berlusconi, već 42-godišnja Patrizia D'Addario, koja tvrdi kako ima slike njegove sobe, kao i skrivene video i audio snimke njihovih susreta.

Čini se kako se Berlusconi jednostavno ne može odlijepiti s naslovnica talijanskih i svjetskih medija, a D'Addario tvrdi kako se na određenim snimkama vidi i uokvirena fotografija njegove žene u sobi. Bivši model D'Addario navodne je vrpce predala policiji, koja provjerava njihovu autentičnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Escort dame 2 - Berlusconi 0 Još jedna 'plaćena pratilja' protiv Berlusconija Slika nije dostupna Berlusconijev protunapad 'Protiv mene se vodi morbidna kampanja bez utemeljenja u zbilji'

Podsjetimo, Berlusconija se optužuje i za 'prijeteljstvo' s drugim atraktivnim ženama, uključujući nedavnu navodnu aferu s tinejdžericom modelom, Noemi Letizijom. Sve to navelo je njegovu ženu Lario Berlusconi da uputi otvoreno pismo talijanskim medijima, u kojem se obrušila na mnoge suprugove mane i loše odluke, zbog 'zaluđenosti atraktivnim mladim ženama', pišu svjetski mediji. U konačnici, Lario je putem medija zatražila i razvod.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene