Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno stradao?

Tinejdžer ubijen u rafalnoj paljbi u školskom dvorištu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnji dječak preminuo je od posljedica zadobivenih u rafalnoj pajbi u dvorištu osnovne škole u Beogradu. Sumnja se kako on nije bio meta nego ga je pogodio zalutali metak.

Sinoć oko 22 sata došlo je do pucnjave u dvorištu jedne osnovne škole u beogradskom naselju Kaluđerica u kojoj je ubijen 16-godišnji dječak.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke

Još uvijek su nepoznate okolnosti cijelog događaja, no prema neslužbenim informacijama dječak je ubijen automatskim oružjem iz automobila u pokretu pa postoji mogućnost da je 16-godišnjak pogođen greškom te da nije bio prava meta napada, piše Kurir.

PUCNJAVA U KAFIĆU Jedna osoba ubijena, druga teško ozlijeđena

Tinejdžer je nakon pucnjave bio hitno prevezen u lokalnu ambulantu, a potom i u Klinički centar u Beogradu, međutim ozljede su bile preteške te je u bolnici preminuo.

'Mi ne znamo što se točno dogodilo. Prema onome što su nam rekli otac i prijatelji dječaka koji su ga dovezli u hitnu, on je s prijateljima sjedio u školskom dvorištu. Pojavile su se nepoznate osobe koje su prošle u automobilu i pucale te je njega vjerojatno pogodio zalutali metak', rekal je doktorica Mirjana Mačkić iz Hitne u Kaluđerici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene