Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio otac

Beba koja je ujedinila BiH: Pogoršalo se stanje malene Belmine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje malene Belmine, djevojčice koja je podignula cijelu BiH na noge, se pogoršalo, potvrdio je otac djevojčice Edmir Ibrišević.

'Zdravstveno stanje moje kćeri se malo pogoršalo', kazao je otac tromjesečne Belmine, Edmir Ibrišević koji se pojavio ispred jednog trgovačkog centra u Sarajevu gdje se okupila manja grupa prosvjednika, piše Klix.ba.

>>
Mala Belmina konačno dobila JMBG i putuje na liječenje u Njemačku!

Ibrišević je dodao da nije upoznat s detaljima komplikacija te da tek treba razgovarati s liječnicima koji će mu dati točnu dijagnozu. 'Moram napismeno dobiti potvrđenu dijagnozu da bi mogao početi prikupljati sredstva za Belminino liječenje u inozemstvu. Bez toga bi netko mogao reći da novac prikupljam za sebe, a to želim izbjeći', kazao je.

Broj računa za uplatu će biti objavljen na društvenim mrežama kada krene akcije pa je pozvao sve ljude dobre volje da sudjeluju i pomognu njegovoj curici. Kada su ga upitali da prokomentira činjenicu da je slučaj njegove kćeri pokrenuo pravu malu revoluciju, Ibrišević je rekao da mu je izuzetno drago da je jedna bebe uspjela pokrenuti i ujediniti narod kojeg su političari podijelili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene