Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijest čulo 250.000 ljudi

BBC se ispričao zbog šale o mrtvoj kraljici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BBC se ispričao zbog toga što jedan od njegovih radijskih voditelja, šaleći se, objavio da je kraljica Elizabetha II. umrla.

Danny Kelly (39) svojim je slušateljima na postaji BBC-ja u Birminghamu u ponedjeljak najavio važnu obavijest. Potom je pustio nacionalnu himnu i rekao: 'Kraljica je umrla'. U tom trenutku slušalo ga je oko 250 tisuća ljudi.

Pročitajte i ovo Danska kraljica - 2 Nakon više od pola stoljeća Razotkriven razlog odlaska danske kraljice: Pokušava spasiti sinov brak? Slika nije dostupna Postao hit na internetu NIKOLIĆ PISAO BRITANSKOJ KRALJICI - Nevjerojatno što je napisao

'Danny Kelly je objavio neprimjerenu opasku o kraljici tijekom radijske emisije. Iako se radilo o šali koja je odmah ispravljena u eteru, BBC je smatra potpuno nepriličnom i bezrezervno se ispričava', objavio je glasngovornik BBC-ja, dodavši da nikome nije bila namjera uvrijediti kraljicu.

Kelly je kasnije pojasnio da se izjava odnosila na njegovog prijatelja s Facebooka s nadimkom 'kraljica Elizabetha', a koji se dugo ne pojavljuje na tom društvenom internetskom portalu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene