Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlada obitelj

VIDEO Rekli im "nema više mjesta" i spasili im život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bilo nam je važno da stignemo na taj let, a nešto kao da je govorilo da ne sjedamo u njega', ispričao je Barry Sim.

'Bili smo šokirani kada smo čuli da je avion pao', kazao je jučer par iz Škotske koji se sa svojim malim djetetom nije uspio ukrcati u Amsterdamu na zrakoplov Malaysia Airlinesa koji se u četvrtak srušio iznad Ukrajine.
 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima

Barry Sim i njegova supruga Izzy nisu uspjeli kupiti kartu jer su sva mjesta bila rasprodana pa su bili prisiljeni provesti neko vrijeme na aerodromu i pričekati drugi let, piše Telegraph.
 

'U želucu mi se pojavio bolestan osjećaj kada sam čuo. Nisam nikada tako nešto osjetio. Onda mi je počelo ubrzano kucati srce. Zaista sam bio izvan sebe. Osjetio sam, znao sam, da nas je tada netko čuvao. Bilo nam je važno da stignemo na taj let, a nešto kao da je govorilo da ne sjedamo u njega. Sve je krenulo naopako i na kraju se nismo uspjeli ukrcati', kazao je Barry Sim.


 Malaysia Airlines pred krahom: 537 nestalih i poginulih u četiri mjeseca

'Inače smo lojalni putnici Malaysia Airlinesa i ne volimo putovati s KLM-om. No, sada mi je toliko drago da nismo sjeli na taj avion da vam to jednostavno ne mogu opisati riječima', kazao je i dodao kako ipak ne bi imao problem ponovno sjesti u njihov zrakoplov.

Let je propustio i jedan novozelandski par koji se također nije uspio ukrcati zbog prebukiranosti.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene