Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka si oduzela život

'Spominjala je sekte, ali nitko je nije shvatio ozbiljno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka za koju svi imaju riječi hvale u posljednje se vrijeme ponašala čudno i nosila crninu. Pričala je o sekti, ali nitko ju nije shvaćao ozbiljno.

U Beogradu se skokom sa zgrade fakulteta ubila 25-godišnja studentica, a u trenutku kada se bacila s petog kata u ruci je imala crni konac. Njezini kolege strahuju da on znači pripadnost najozloglašenijoj balkanskoj sekti Crna ruža.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Slika nije dostupna Stvaraju ovisnost Djeca na meti sekti - Kad jednom uđu, teško je izaći!

Njezin kolega za Blic je rekao kako se djevojka ponašala čudno, kao i da su je mučile brojne nepravde. 'Spominjala je sekte, ali, nažalost, nitko je nije shvatio ozbiljno', rekao je.

Lider sekte odabrao deset djevojčica i seksualno ih zlostavljao

I susjedi, koji za nju imaju samo riječi hvale, primijetili su da se u posljednje vrijeme oblačila u crninu.

Članovi 'Crne ruže' navodno ispijaju ljudsku i životinjski krv, a odluka o tome tko će počiniti samoubojstvo donosi se bacanjem kocke. Odabranom članu sekta šalje pismo s nacrtanom crnom ružom u kojem je ispisan datum samoubojstva. Članovi sekte obično vrbuju visokointeligentnu djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene