Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema izvješća o žrtvama

Atena: Bačena bomba na švicarsko veleposlanstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mala bomba eksplodirala je ispred zgrade veleposlanstva Švicarske u središtu Atene, ali za sada nema izvještaja o mogućim žrtvama.

'Mala bomba eksplodirala je ispred švicarskog veleposlanstva u Ateni, za sada nemamo izvješća o žrtvama', kazao je neimenovani policijski izvor za britansku novinsku agenciju Reuters. Prema prvim izvješćima, nepoznata osoba bacila je malu eksplozivnu napravu koja je eksplodirala u dvorištu veleposlanstva Švicarske.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi

>> 'Bomba je bila snažna, mogla je srušiti zrakoplov'

>> Grčka: Otkriven paket bomba adresiran na Sarkozyja

Veleposlanstvo Bugarske u Ateni upozorilo je grčku policiju na sumnjivi paket pronađen u zgradi, dan nakon što je u glavnom gradu Grčke zaplijenjen paket s bombom upućen na adresu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya i na još tri strana veleposlanstva. Grčka policija u ponedjeljak je spriječila više pokušaja atentata paketima-bombama upućenim na adrese francuskog predsjednika, te veleposlanstva Meksika, Nizozemske i Belgije. Grčka policija također je uhitila i dva mlada Grka, stara 22 i 24 godine, koji bi u utorak trebali biti izveden pred sud. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene