Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan paket eksplodirao u Ateni

Grčka: Otkriven paket bomba adresiran na Sarkozyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka policija je priopćila da je otkrila paket s eksplozivnom napravom adresiran na francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja nakon što je drugi paket eksplodirao u jednoj tvrtki za dostavu pošiljaka u Ateni.

'Jedno od eksplozivnih sredstva koje su osumnjičenici nosili bilo je adresirano na predsjednika Francuske, Nicolasa Sarkozyja', izjavio je za Reuters glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Vješanje LGBTQ+ zastave ispred zgrade Parlamenta Prijedlog konzervativne vlade Još jedna članica EU-a legalizirala je istospolne brakove: "Progresivna smo i demokratska zemlja" Grčke hitne službe ispred brodarske tvrtke u Ateni Drama u Grčkoj Stravična pucnjava u Ateni: Bivši zaposlenik upao u tvrtku pa ubio tri osobe i presudio sebi

Po njegovim riječima, drugi takvi paketi bili su adresirani na veleposlanstva Belgije, Nizozemske i Meksika, a jedan od njih ranije je eksplodirao u Ateni i pritom je lakše ozlijeđena djelatnica tvrtke za dostavu pošiljaka. Ostale pakete deaktivirala je policija.

>> Promjene Lisabonskog ugovora za rješavanje kriza u eurozoni

'Policija vjeruje da al Kaida nije povezana s tim. Mi i dalje provodimo istragu', rekao je glasnogovornik dodajući da su vazano za taj slučaj uhićena dvojica muškaraca za koje se sumnja da su povezani s jednom grčkom ljevičarskom gerilskom skupinom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene