Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad u strahu

Usred Sarajeva pronađen fotograf prerezanog vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac prerezanog vrata pronađen je u Sarajevu. Nepoznati muškarac nazvao je lokalne medije i tvrdi kako je zaklao vlasnika fotostudija. Uz to je i prijetio lokalnim medijima ukoliko objave vijest o ubojstvu.

Kako doznaje Sarajevo-x.com ubijen je 65-godišnji vlasnik fotostudija u naselju Dobrinja, a pronađen je prerezanog vrata. Policija je tijelo pronašla jučer poslijepodne.

Pročitajte i ovo Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi

>> Zapalio se ispred zgrade suda

'Ono što mogu reći jest to da su ozljede nanesene oštrim predmetom, o detaljima ne mogu govoriti. Na mjestu događaja je tužitelj koji vodi očevid, kao i vještak medicinske struke. Još se ne zna je li uzrok smrti ubojstvo ili neki drugi faktor. Policija poduzima sve nužne radnje kako bi došlo do rasvjetljavanja slučaja', rekao je glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, Irfan Nefić.

Navodni ubojica, koji je nazvao lokalne medije, još im se i prijetio nakon objave vijesti u ubojstvu na Dobrinji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene