Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trezeguet produžio s Juventusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se činilo kako su njegovi dani u redovima Juventusa odbrojani, napadač francuske reprezentacije, 29-godišnji David Trezeguet produžio je ugovor sa "Starom damom" do 2011.

Trezeguet je u posljednje vrijeme nekoliko puta iskazao nezadovoljstvo svojom pozicijom u klubu, a tijekom susreta posljednjeg kola Serie B protiv Spezie pogodak je proslavio pokazujući kako odlazi iz kluba. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prodaje se Juventus? Slika nije dostupna Liverpool ozbiljno pregovara o Trezeguetu

Lyon, Valencia i Arsenal već su poslali svoje predstavnike u Torino, međutim, čini se kako su čelnici Juventusa "podebljali" ponudu i Trezeguet se odlučio na ostanak u klubu.

"Sretan sam što ostajem u Juventusu. Ovim ugovorom sam pokazao što mislim o klubu. Imao sam niz ponuda iz drugih klubova, no u Juventusu sam proveo nekoliko sjajnih godina," poručio je Francuz argentinskih korijena koji je član Juventusa već sedam godina. U "crno-bijelom" dresu postigao je 128 pogodaka što ga čini najboljim stranim strijelcem u povijesti kluba.

Ovakvim raspletom situacije najsretniji je trener Juventusa, Claudio Ranieri, koji će na raspolaganju imati niz odličnih igrača. Nedavno je novi ugovor potpisao i vratar Gianluigi Buffon, a kao nova pojačanja stigli su Almiron (Empoli), Vincenzo Iaquinta (Udinese), Cristian Molinaro (Siena), Antonio Nocerino (Piacenza), Tiago (Lyon), Hasan Salihamidžić (Bayern).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene