Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eriksson napustio Manchester City

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni prvoligaš Manchester City objavio je da trener 60-godišnji Sven-Goran Eriksson napušta klub. Do raskida suradnje došlo je sporazumno.

Erikssonov odlazak bio je očekivan, budući da vlasnik kluba Thaksin Shinawatra nije bio zadovoljan postignutim u nedavno završenoj sezoni. Manchester City je odlično započeo sezonu, čak je dva puta u prvenstvu pobijedio gradske rivale Manchester United. No, u proljetnom dijelu sezone forma momčadi je pala i Manchester City je završio na devetom mjestu Premier lige.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlobnica iz Manchestera Kakav brutalan prekid na Dan zaljubljenih! Slika nije dostupna Ekskluzivno za IN magazin Lana Klingor: Goran i ja smo prekinuli jer smo previše radili

"Uživao sam radeći u Manchester Cityju i želim se zahvaliti navijačima, igračima i klupskim dužnosnicima na potpori koju su mi pružili tijekom sezone. Klubu želim puno uspjeha u godinama koje dolaze", izjavio je Eriksson, koji je na trenerskoj klupi Cityja proveo samo jednu sezonu.

Prema pisanju tiska, Eriksson bi uskoro trebao preuzeti nogometnu reprezentaciju Meksika. Zasad još nije poznato tko će ga naslijediti na klupi Manchester Cityja, a u medijim se spominje trener Blackburna Mark Hughes.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene