Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prodaje se Juventus?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Massimo Brambati, jedan od vodećih talijanskih menadžera, objavio je da bi Juventus mogao biti prodan i prije službenog povratka u Seriju A.

Brambati, koji je usko povezan s Juventusom jer je za njih radio kao skaut jučer je izjavio kako je siguran da će "Stara dama" uskoro biti prodana. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon: Kad me moj klub trebao, ostao sam! Slika nije dostupna Del Piero: Igrat ću još 8 godina

"Ni Lapo, ni John Elkann ( potomci dinastije Agnelli, točnije unuci legendarnog Giannija Agnellija koji je bio vlasnik Fiata, a Fiat je, za neupućene, vlasnik Juventusa) nemaju dovoljno entuzijazma da bi vodili klub, tj. potpuno mu se posvetili", rekao je Brambati te dodao: 

"Znam i to da ako bi u Juventusu bili primorani prodati Gigija Buffona Interu, tada će predsjednik Giovanni Cobolli Gigli sasvim sigurno dati ostavku". 

Juventusovi čelnici spremni su s Buffonom razgovarati o novom, dugogodišnjem ugovoru koji bi podrazimijevao i mjesto u Upravi kluba kada jednom ode u mirovinu kao vratar. Ako to ne bude dobro, prema pisanju talijanskih medija, Cobolli Gigli će od Gigija tražiti da barem ne ode u neki talijanski klub. 

U međuvremenu, unatoč činjenici da je već Juve vratio u Seriju A (iako je preostalo još nekoliko utakmica Juventus matematički više nitko ne može stići), trener Didier Deschamps nije siguran ni u svoju budućnost. 

"Moja je zadaća bila vratiti klub u prvu ligu, a dalje ćemo vidjeti. Za sada, želim nastaviti dalje. Bit će tu razgovora, no sada samo želim predahnuti i provesti neko vrijeme s obitelji", rekao je Deschamps kojeg se u posljednje vrijeme sve više povezuje s povratkom u Francusku, točnije s Lyonom i Marseilleom. 

U idućih nekoliko tjedana očekuje se da da će Juventus otvoriti pregovore s mnogim igračima u namjeri da ih se zadrži u Torinu. David Trezeguet će najvjerojatnije ipak napustiti Juve jer bi prema novoj 'politici plaća'  klub 29-godišnjem Francuzu ista bila smanjena za oko 25 posto. Kao njegovo najvjerojatnije 'odredište' spominje se španjolska Valencia, ali i Barcelona. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene