Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Benfice podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon serije poražavajućih rezultata portugalskog nogometnog velikana Benfice, trener Jose Antonio Camacho je podnio ostavku.

"Više nemam nikakvog motiva i mislim da je moj potez najbolji za ekipu," kazao je Camacho, koji je klub iz Lisabona preuzeo nakon drugog kola umjesto Fernanda Santosa. Benfica je u nedjelju na svom travnjaku remizirala s "fenjerašom" Uniao Leiriom (2:2) i trenutačno drži drugo mjesto sa 14 bodova zaostatka za liderom Portom.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

"Na domaćem travnjaku smo odigrali već sedam neodlučenih utakmica, a jednu smo izgubili. Motivacija igrača je nikakva i nemam se snage više boriti. Upozoravao sam predsjednika, no nije me slušao," kazao je španjolski nogometni stručnjak koji je Benficu vodio i od kolovoza 2002. do svibnja 2004. godine, no niti tada nije uspio osvojiti naslov prvaka.

Umjesto njega momčad će privremeno voditi pomoćni trener Fernando Chalana. Benficu u srijedu očekuje uzvratni susret osmine finala Kupa Uefa protiv Getafea. U prvom susretu Getafe je slavio u Lisabonu 2:1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene