Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Romanov optužio Celtic i Rangers za namještanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik škotskog nogometnog prvoligaša Heartsa Roman Romanov optužio je vodstvo lige i škotske velikane Celtic i Rangers da je cijelo prvenstvo namješteno.

'Ovo je namještena liga u kojoj Celtic i Rangers uvijek imaju po 30 bodova više od ostalih klubova. Na koliko su samo utakmica ove sezone suci zaštitili Celtic i Rangers od poraza,' kazao je Romanov na skupštini kluba iz Edinburgha pred više od 400 dioničara. 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Škotska: Celtic - Rangers 3-2

Njegov istup sasvim sigurno natjerat će vodstvo lige te vodeće škotske klubove na reakciju.

Roman Romanov je sin Vladimira Romanova većinskog vlasnika škotskog kluba koji je u svojoj povijesti osvojio četiri naslova prvaka i sedam Kupova, te četiri Liga kupa.

Kada je Vladimir Romanov prije tri godine kupio klub, Hearts je bio u dugu 20 milijuna funta, a sada je u 'minusu' 37 milijuna funta. 

Klub još uvijek čeka dozvole kako bi počeo gradnju hotela i apartmana pokraj stadiona, te rekonstrukciju stadiona Tynecastle.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene