Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnić će dobiti bubreg od brata Josipa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jučer objavljeno da hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (26) mora na transplantaciju bubrega, danas saznajemo kako će donor biti njegov brat. Riječ je o Josipu Klasniću, koji je zubar u Hamburgu.

Transplatacija bubrega trebala bi biti obavljena ovog tjedna u
Bremenu.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Slika nije dostupna Sjajna vijest Dojmljiv uspjeh zagrebačkih liječnika: Četiri transplantacije bubrega u jednom danu

Ivan Klasnić je u studenom morao na operaciju slijepog crijeva i tada u otkriveni njegovi problemi s bubregom. Liječnici su problem s bubregom pokušali riješiti lijekovima, no sada je postalo jasno da Klasnić mora na transplantaciju.

Vodstvo njegova Werdera i hrvatske reprezentacije pružili su podršku Klasniću, koji bi se na nogometne terene trebao vratiti za osam tjedana.

Klasnić je član Werdera od 2001. godine i u 135 nastupa postigao je 42 gola. Za hrvatsku reprezentaciju je odigrao 26 utakmica i postigao je osam pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene