Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Na utakmici Betis - Sevilla trener Ramos pogođen u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzvratni susret četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa između gradskih suparnika Real Betisa i Seville prekinut je u 60. minuti nakon što je trener Seville, Juande Ramos pogođen bocom s tribine u glavu.

Ramos je pogođen nekoliko trenutaka nakon što je njegova momčad povela golom Frederica Kanoutea. Ramos je u besvjesnom stanju s terena iznesen na nosilima, nakon čega je sudac prekinuo utakmicu. Prvi susret Betisa i Seville završio je bez pogodaka.

Pročitajte i ovo Objavljivanje postera Isusa Krista u Sevilli Pripreme za Veliki tjedan Pobuna u Sevilli zbog "homoerotičnog" Isusa Krista: "Jako smo iznenađeni, sve je rađeno s velikim poštovanjem" Slika nije dostupna Sevilla izborila polufinale kupa

Ramos je noć proveo na promatranju u bolnici, a pušten je na kućnu njegu danas ujutro. Očekuje se da će vodstvo momčadi preuzeti do subotnje utakmice s Barcelonom. 

Deportivo je u uzvratnom susretu lakoćom sačuvao visoku prednost iz prvog ogleda protiv Valladolida (4:1). Uzvratni susret završio je 1:1 i Deportivo se ukupnim rezultatom 5:2 plasirao dalje. Strijelci su bili Filipe za goste (33) i Mančev za Valladolid (85). 

Obje momčadi završile su utakmicu sa po deset igrača. U 45. minuti je isključen Coloccini iz Deportiva, a u 88. minuti Victor. 

Plasman u polufinale izborio je i Getafe unatoč porazu u Pamploni od Osasune 0:1. Getafe je u prvom dvoboju slavio 3:0, a pogodak za Osasunu postigao je Romero u 15. minuti.

U posljednjem susretu sastaju se Real Zaragoza i Barcelona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene