Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LA Galaxy zaprimio više od 250.000 narudžbi za Beckhamov dres

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako još nije niti stigao u Los Angeles, te usprkos astronomskoj plaći, dovođenje Davida Beckhama se već počelo isplaćivati njegovom novom klubu Los Angeles Galaxyju.

Kako navodi predsjednik kluba Alexi Lalas, već je naručeno više od 250.000 dresova s Beckhamovim imenom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldo s Beckhamom u LA Galaxiju? Slika nije dostupna 'Beckham-mania' na Novom Zelandu; vatromet i prometni kaos

"Ljudi još niti ne znaju kako će naš novi dres izgledati, a već imamo više od četvrt milijuna narudžbi za onaj s Beckhamovim imenom. S velikom sigurnosti mogu reći da ćemo postaviti novi rekord po broju prodanih dresova nekog igrača i to ne samo u MLS-u, već uopće", smatra
Lalas.

Tijekom prvih šest mjeseci Beckhamova boravka u madridskom Realu, "kraljevski klub" je prodao više od milijun dresova s njegovim imenom, a direktor marketinga Reala Jose Angel Sanchez objavio je kako je Beckham tijekom svoje četiri godine u Madridu klubu donio 600 milijuna dolara.

Beckham bi trebao biti predstavljen navijačima u petak, a svoj debi za LA Galaxy bi trebao imati 21. srpnja u prijateljskoj utakmici protiv Chelseaja.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene