Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Ivica fenomenalan drugi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski skijaš Manfred Moelgg pobijedio je u današnjem slaloma Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori. To mu je prva pobjeda u Svjetskom kupu. Drugo mjesto osvojio je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić (+0,41), koji je napredovao za jedno mjesto u odnosu na prvu vožnju.

Ivici je to treći uzastopni plasman na postolju u slalomskim utrkama, nakon drugog mjesta na zagrebačkom Sljemenu i trećeg mjesta u Garmischu. Također, ovo mu je šesti puta ove sezone da je bio na postolju (tri puta u slalomu i tri puta u kombinaciji).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slalom: Ivica Kostelić završio na 14. mjestu Slika nije dostupna Kostelić 20. u prvom ovosezonskom slalomu

Najveće iznenađenje u današnjem slalomu priredio je 19-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher, koji je osvojio treće mjesto (+0,49). Njemu je to bila tek deseta utrka u Svjetskom kupu, i u njoj je došao do svog prvog postolja.

Drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim, koji je imao startni broj 71, nije se uspio plasirati u drugu vožnju, jer je u prvom "laufu" bio na 54. mjestu.

Treba napomenuti da prvu vožnju nije uspio završiti Benjamin Raich, koji je tako još više smanjio svoje šanse da dostigne Amerikanca Bodeja Millera u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Miller nije nastupio u današnjem slalomu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene