Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slalom: Ivica Kostelić završio na 14. mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Kostelić zauzeo je 14. mjesto na današnjem slalomu Svjetskog kupa.

Francuski skijaš Jean-Baptiste Grange (23) pobijedio je u slalomu Svjetskog kupa u La Villi. To mu je prva pobjeda u Svjetskom kupu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Ivica izletio, no ipak se vratio i osvojio bodove Slika nije dostupna Bormio: Kostelić 8. u prvoj vožnji

Također, Grangeu je ovo tek drugo postolje u utrkama Svjetskog kupa, prvo je ostvario prije 18 dana u Beaver Creeku, gdje je bio drugi u super-kombinaciji.

Drugi je u današnjem slalomu bio Nijemac Felix Neureuther (+0,74), a na trećem mjestu završio je Amerikanac Ted Ligety (+1,40). 

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 14. mjesto (+2,92). U prvoj vožnji Ivica je bio jedno mjesto bolji, no u drugom laufu je vozio bez rizika i to ga je koštalo boljeg plasmana.

Drugi hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal nije završio prvu vožnju.

Današnji slalom obilježen je brojnim odustajanjima, a među onima koji su ostali bez plasmana je i vodeći u Svjetskom kupu Austrijanac Benjamin Raich.

Također, na skijaške staze se nakon ozljede koljena vratio jedan od najboljih svjetskih slalomaša Talijan Giorgio Rocca, koji je danas osvojio 17. mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene