Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Andrij, vrati se doma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dynamo iz Kijeva objavio je da će na kraju sezone Chelseu dati ponudu za 30-godišnjeg Ukrajinca Andrija Ševčenka koji se u Chelseu nije baš snašao, a Michael Owen smatra da Ševa nema dovoljno samopouzdanja.

Bivši Milanov napadač nije baš u najboljoj formi otkako je na početku sezone prešao u engleski Chelsea. Predsjednik Dynama iz Kijeva, Ilhor Surkis, nada se da bi klub na ljeto mogao ponovno dovesti Ukrajinca. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova generacija oružanih sustava Rusija upotrijebila novo moćno oružje: Putuje devet puta brže od zvuka, a domet joj je 1000 kilometara Slika nije dostupna Ševčenko ipak neće nazad u Milan

"Već sam mu rekao da tamo neće moći dati sve od sebe jer mu ne vjeruju dovoljno. Trener mora imati povjerenja u njega i prestati mu prigovarati. On nije običan igrač, on je vrhunska klasa", rekao je Surkis. 

"Promjena kluba Andriju bi dala zamah. Chelsea je puno potrošio na njega i pokušat će vratiti uloženo. Zato se u Londonu mora 'boriti' do kraja sezone i tada odlučiti o svojoj poziciji. Nadam se da ću se s Andrijem uspjeti dogovoriti da se vrati u Dynamo", izjavio je predsjednik kijevskog kluba. 

I Owen brani Ševčenka

Napadač Newcastlea, Michael Owen smatra da problemi koje Ševčenko ima ove sezone dolaze zbog pomanjkanja samopouzdanja. Iako je Ukrajinac je postigao samo tri pogotka iz 24 nastupa, Owen kaže kako potpuno s njim suosjeća. 

"Nije uopće važno koliko ste dobar igrač. To ne znači da možete promijeniti zemlju, ligu i okolinu i nastaviti kao da se ništa nije dogodilo. ja sam njegov veliki fan i nije mi jasno kako ljudi uopće mogu sumnjeti u njega. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu", rekao je Owen za Sky Sports magazine. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene