Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Albanija: Otto Barić podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Negdašnji hrvatski izbornik Otto Barić odstupio je s dužnosti izbornika albanske nogometne reprezentacije nakon katastrofalnog poraza (1:6) u zadnjem dvoboju kvalifikacija za EURO protiv Rumunjske u Bukureštu.

"Barić je nakon analize zaključio da više nije u stanju biti izbornikom, te da prekida suradnju sa Albanskim savezom", stoji na web-siteu Albanskog nogometnog saveza. U nastavku piše da je predsjednik Saveza Armando Duka zahvalio Bariću "što je stvorio novu albansku reprezentaciju koja je igrala odličan nogomet, osim u dva zadnja poraza od Bjelorusije i Rumunjske". Barić zbog kazne UEFE nije vodio Albance u Bukureštu, već je na klupi bio njegov pomoćnik Slavko Kovačić.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Slika nije dostupna Albanija prodavala kvalifikacijske utakmice za Euro?

Barić je albanskim izbornikom postao 2006., kao treći inozemni izbornik Albanije od 1990. i nakon Talijana Giuseppea Dossene i Nijemca Hans-Peter Briegela.

Inače, Albanija je natjecanje za EURO završila kao peta u skupini sa 11 bodova iz 12 utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene