Obavijesti Video Pretražite Navigacija

58 koševa Kobea Bryanta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant postigao je sinoć 58 koševa u dvoboju u Charlotteu, ali su nakon čak tri produžetka slavili domaći Bobcatsi sa 133:124.

Bryant je za 58 koševa, što mu je treći najbolji učinak u karijeri, potrošio 45 lopti, pogodio 22, trice je gađao 4:11, ali nije mogao nositi sam napadački teret kod Lakersa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aktualni NBA prvaci Lakersi priuštili pravi show svojim navijačima Slika nije dostupna Barca skoro osramotila Lakerse i Clipperse

Bobcatsi su u fantastičnom ozračju zabilježili prvu pobjedu nakon tri produžetka u povijesti tog kluba, a klupski rekord je sa 25 skokova oborio Emeka Okafor. 

Nasuprot usamljenom Bryantu, koji je u samoj završnici takmice promašio tri šuta i napravio dva prekršaja, domaćini su imali više raspoloženih strijelaca - Okafora (22),Geralda Wallacea (28), Matta Carrolla (27) i Raymonda Feltona (22).

- Naravno da bih volio da sam postigao pet koševa, a da smo pobijedili. Jako sam umoran, mislim da ne bih igrao četvrti produžetak, kazao je Bryant, kome ipak ostaje rekord od 81 koša prošlog siječnja protiv Toronta.

Phoenix Sunsi su sa 108:86 svladali New York Knickse, a to im je 17. pobjeda u zadnjih 19 utakmica. Washington Wizardsi su sa 112:111 pobijedili Orlando Magic na krilima Gilberta Arenasa (36) i Antawna Jamisona (25), a klub iz glavnog grada stigao je na čelo divizije Southeast.

U derbiju večeri New Jersey Netsi su u gostima pobijedili prvake Miami Heat (91:81), koji su igrali bez glavnih zvijezda Dwyanea Wadea i Shaquillea O'Neala. Vince Carter (23) je bio najučinkovitiji kod Netsa koji su u trećoj četvrtini napravili seriju 21:0.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene