Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stisni play

Netko ih sabotira? Ministar Erlić i problemi s prezentacijom: "Ovaj gornji vozi, a ovaj ne vozi"

Aktualno Galerija Prezentacija u suho - 1 Prezentacija u suho - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prezentacija u suho - 2 Prezentacija u suho - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković Galerija 1/3 >>
Ministar Erlić imao je tehničkih problema prilikom svoje prezentacije pred ministrima, županima te predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina.

Premijer je boravio u Virovitici. Tamo je s ministrima, županima te predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina - održao sastanak. No, nije sve prošlo glatko, tehničkih problema nastalo je tijekom prezentacije ministra Erlića.

"Može li to netko popraviti? Jer se ovako ni ne vidi Hrvatska", pitao je Andrej Plenković kada su se pojavile poteškoće prilikom prezentacije ministra Erlića.

Pročitajte i ovo Pavao Vujnovac, vlasnik i predsjednik Uprave PPD-a investicija od 660 milijuna eura Stvara li se ponovo golema kompanija koja će utjecati na Hrvatsku? "Pavao Vujnovac zapravo postaje moćniji i od premijera i od Vlade"

Kada se činilo da je ministar napokon ovladao tehnikom i pokrenuo prezentaciju, ona se je tek djelomično pokrenula. Sumnjalo se da ih netko i sabotira, no čini se da to ipak nije bio slučaj.

Nakon što su se daleko od televizijskih kamera u petak sastali predsjednik Milanović i ministar Anušić, premijer Plenković iz Virovitice je poručio da je riječ o sastanku tehničke prirode koji nema politički značaj. Evo kako premijer odgovara bi li upravo Anušić mogao biti posrednik da se odnosi između Pantovčaka i Banskih dvora pokrenu.

"Ne! Zato što je Anušić član Vlade, član HDZ-a. Dio je politike koju vodi HDZ, a sukob nije nastao radi nas. Milanović vrijeđa ministre na osobnoj razini, nije Banožić bio jedini.

  Pročitajte i ovo Tragedija u staračkom domu - 2 stravični prizori U domu za starije lift prikliještio staricu, na mjestu je preminula: "Postoji više verzija priče, moguće da je u trenutku nesreće imala pratnju"

"Vrijeđe mene kao predsjednika Vlade i ništa ovo ne mijenja stvari budući da je Anušić novi ministar obrane, da postoje neke dodirne točke sukladno ustavu i zakonu kada je riječ o nadležnostima, dobro da je bio taj sastanak da ostvare barem neki kontakt, ali što se tiče političke pozicije Vlade i predsjednika tu se ne mijenja ama bas nista", zaključio je predsjednik Vlade.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene