Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čačić tvrdi:

Policajac repetirao pištolj na Alenku Košiša Čičin-Šain

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske narodne stranke - Liberalni demokrati Radimir Čačić izjavio je večeras ispred prve postaje PU zagrebačke da je oko 19.50 sati policajac repetirao pištolj ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova na predsjednicu Gradskog odbora HNS-a i vijećnicu u zagrebačkoj Gradskoj Skupštini Alenku Košiša Čičin-Šain.

Čačić je rekao da je Alenka Košiša Čičin-Šain htjela parkirati na mjesto s kojeg je trenutak prije izašao automobil karlovačkih registracijskih oznaka. Policajac je istrčao i rekao da se tu ne može parkirati na što je Košiša Čičin-Šain pitala zašto, jer je ona zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i tu je prije bio parkiran automobil.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povukao pištolj u strahu za život 'Čičin Šain autom je dva puta udarila policajca' Slika nije dostupna Puštena iz policijske postaje 'Da policajca nisam čula vjerojatno bi me ubio'

Na opetovano upozorenje da ne smije parkirati Čičin-Šain željela je napustiti mjesto parkiranja i pri odlasku policajac je skočio iza automobila u namjeri da je spriječi u tome. Izvadio je pištolj i repetirao ga te pištoljem pozvao da izađe van i stavi ruke na vozilo. Ističe da je Alenka Košiša Čičin-Šain u šoku te trenutano daje izjavu u I. policijskoj postoji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene