Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećanje sa sučeljavanja na Dnevnik.hr

Kerum dao vlas kose za testiranje na droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum, kandidat za splitskog gradonačelnika, odlučio je ispuniti obećanje dano u sučeljavanju na Dnevnik.hr o testiranju na droge, te je jučer dao vlas kose na testiranje u splitskom Zavodu za sudsku medicinu.

Željko Kerum, jučer je oko 11 sati u pratnji svog odvjetnika Miroslava Šarića bio u Zavodu za sudsku medicinu pri KBC-u Split radi dobrovoljnog javljanja na tokikološku analizu vlasišta njegove kose, kako bi dokazao da ne koristi nikakve opijate

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bezuvjetna sestrina ljubav 'Kerum ima poslanje od Boga da digne Split' Slika nije dostupna Ostojić i Kerum u borbi za Dinu

Tako je Željko Kerum ispunio obećanje koje je prvo dao u predizbornom sučeljavanju Nove TV, što je odmah spremno prihvatio i Ranko Ostojić, Kerumov protukandidat u drugom krugu izbora za splitskog gradonačelnika. Ubrzo nakon ovog sučeljavanja na Dnevnik.hr, Ranko Ostojić je izjavio 'da je Kerum indijanski poglavica, zvao bi se Bijeli Prah', što je posebno ražestilo Keruma koji je nakon toga najavio i sudsku tužbu od koje ne odustaje.

'Želim na slučaj staviti točku i skinuti ljagu sa svog imena'

Nakon što je došao u Zavod za sudsku medicinu, Željko Kerum je dobrovoljno u toksikološkom laboratoriju Zavoda dao uzorke vlasi svoje kose na analizu.

'Bio sam sa svojim odvjetnikom gospodinom Miroslavom Šarićem u Zavodu za sudsku medicinu jer želim da se na ovaj slučaj stavi točka i da skinem ljagu sa svoga imena. Osobu koja je udarala ispod pojasa tijekom predizborne kampanje i mene ovako grubo optužila ne želim čuti, a ne želim je ni vidjeti, on za mene jednostavno ne postoji. Samo se možemo vidjeti na sudu, pa neka tamo objasni sucu zašto me je oklevetao i zašto se tako ponio prema meni. Daljnji tijek cijelog slučaja je u rukama mog odvjetnika Miroslava Šarića i o ovome ne želim više razgovarati', rekao je Željko Kerum za Slobodnu Dalmaciju. Rezultati toksikološke analize trebali bi biti gotovi za tjedan dana.

Ostojić: Drago mi je da sam ispunio cilj da se Kerum testira na droge

Ranko Ostojić je danas za Dnevnik.hr rekao da je on uvijek spreman na testiranje na droge koje je dva puta već bilo javno organizirano, ali je svaki put propalo jer se Kerum nije pojavio. 'Drago mi je da je ispunjen cilj da se natjera Keruma na testiranje na droge. Podsjećam da se on već jednom navodno testirao na droge, ali nikada nismo vidjeli te rezultate. Nadam se da ćemo rezultate ovog testiranja sada ugledati u javnosti i to prije izbora', rekao nam je Ostojić koji bi u petak trebao na testiranje pred novinarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene