Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osjeća se dobro

Ministar Aladrović pozitivan na koronavirus: "Nastavljam s poslom od kuće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović pozitivan je na koronavirus. Objavio je to sam na društvenim mrežama.

"Jučer sam se testirao na COVID-19, s obzirom da sam osjetio blage simptome koji se vežu uz ovu bolest, poput blago povišene temperature i kašlja. Testiranje je pokazalo da sam pozitivan na COVID-19.

U kontaktu sam s liječnicima i epidemiolozima, osjećam se dobro, te nastavljam sa svim redovitim poslovima i obvezama iz kućne izolacije", objavio je Josip Aladrović na Facebooku.

Ovo nije prvi put da ministar rada i mirovinskog sustava radi od kuće zbog koronavirusa. Aladrović je u studenom bio u samoizolaciji jer je sjedio blizu zaražene ministrice turizma Nikoline Brnjac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preminule 22 osobe Stožer objavio brojke: Danas dvostruko više novozaraženih u odnosu na prošli ponedjeljak

"Našao sam neke druge zanimacije pomoću kojih skratim određeno vrijeme. Na primjer, čitanje knjiga, koje sam u zadnje vrijeme zanemario, filmovi u slobodno vrijeme", rekao je tada Aladrović.

Inače, ministar Aladrović javno se cijepio protiv koronavirusa u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici uz ostale članove Vlade.

Pročitajte i ovo Bernard Kaić, epidemiolog HZJZ-a STIŽE I GRIPA Bernard Kaić: "Cijepio sam se treći put. Epidemiolozi i infektolozi nikad nisu imali tako polarizirane stavove"

Tražio savjete zbog slomljenog lakta

Aladrović je u kolovozu bio slomio lakat na zatvaranju Sportskih igara mladih. I tada je vijest podijelio na Facebooku i zamolio prijatelje da ga savjetuju kako da odjene košulju i sako preko gipsa. U komentarima je dobio brojne kreativne savjete, a možete ih pročitati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene