Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za odgovornije ponašanje

Najavu strožih mjera pozdravljaju u Istri: "Ne možemo feštati po naselju od jutra do mraka"

Aktualno Galerija Dino Kozlevac Dino Kozlevac Foto: DNEVNIK.hr Turisti u središnjoj Istri - 1 Turisti u središnjoj Istri - 1 Foto: DNEVNIK.hr Fenomen malih brojeva u Istri - 7 Fenomen malih brojeva u Istri - 7 Foto: DNEVNIK.hr Fenomen malih brojeva u Istri - 8 Fenomen malih brojeva u Istri - 8 Foto: DNEVNIK.hr +0 Fenomen malih brojeva u Istri - 6 Galerija 1/5 >>
Davor Božinović najavio je strože mjere za obalu. Sutra se sastaju predstavnici dalmatinskih stožera, a Dino Kozlevac iz istarskog najavljene mjere podržava.

Sutra bi se trebali sastati šefovi dalmatinskih stožera u Splitu. Mjere koje je u Dnevniku Nove TV najavio potpredsjednik Vlade Davor Božinović za obalni pojas - pozdravljaju u Istri! Tamo su još prošloga tjedna rekli kako ispaštaju zbog tuđe neodgovornosti.

Pročitajte i ovo Davor Božinović "On se žalio na buku" Splitski dogradonačelnik policiji prijavio HDZ-ov skup, Božinović kaže: "Besposlen pop i jariće krsti" Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije"

"Mjere nisu restriktivne, mjere pooštravaju odgovornost. Sve će se moći održati, sve će se moći napraviti od pojedinih eventa i događaja, ali moraju biti strogo kontrolirani i mora se nadzirati kako će to biti. To ne mogu kontrolirati volonteri, to moraju kontrolirati ljudi koji imaju ovlast da ako neko krši mjere, da zatvore objekt, nažalost. Ja se nadam da neće doći do toga“, smatra Dino Kozlevac.

"I ima sada puno toga, beach barova, ovih druženja, onih druženja i to ne treba samo staviti pod kontrolu, ne zabraniti, ali fešte općeg tipa, nije vrijeme sad. Ne možemo feštati po naselju od jutra do mraka jer se to ne može kontrolirati“, zaključio je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene