Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže nastavak izgradnje mosta i autoceste

'Gdje je kraj stavljanju Dubrovnika u drugi plan?!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župan dubrovačko neretvanski naziva Vladin odnos prema jugu zemlje neodgovarajućim i poziva ih na nastavak izgradnje autoceste prema Dubrovniku te Pelješkog mosta.

Najveći problem juga Hrvatske je prometna izoliranost, koja će se nakon ulaska u Europsku uniju samo povećati. Nakon vijesti da se neće nastavljati gradnja autoceste prema Dubrovniku, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić kazao je kako je to nastavak neodgovarajućeg odnosa Vlade prema jugu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

>> HDZ bi području južno od budućeg Pelješkog mosta dao poseban status

Čelnik najjužnije županije Vladi je poručio: nastavite s gradnjom Pelješkog mosta i autoceste prema Dubrovniku!

'Doista se pitamo gdje je kraj tom stavljanju u drugi plan ove Županije, grada Dubrovnika, dubrovačkog područja. Smatramo da je toga dosta, i da to treba prestati!', kazao je Dobroslavić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene