Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvao na glasanje

Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr
''Na izborima biraj sve, samo ne HDZ i one koji idu s njima'', opetovao je predsjednik Republike Zoran Milanović u svojoj najnovijoj objavi u kojoj se opet osvrnuo i na Ivana Turudića.

''Plenković, Butković, Obuljen Koržinek, Božinović, Beroš, Grlić-Radman, koliko ih sve ima… to su ljudi koji su na Vladi dignuli ruku za Turudića. Tko god je dignuo ruku za Turudića i dopustio da se ta perverzija i travestija pretvori skoro u stvarnost je - neprijatelj Hrvatske. To su napravili u Saboru i oni koji nisu u HDZ-u, ti još imaju vremena razmisliti i shvatiti da nisu napravili dobro za Hrvatsku, ti još mogu sutra promijeniti svoj stav i poništiti tu lošu odluku. Od HDZ-ovaca to ne očekujem'', poručio je Milanović u najnovijoj objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

''Jedan od glasnijih među njima je i Butković koji je, uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, isto digao ruku za Turudića. A velika većina nas u Hrvatskoj, uvjeren sam, smatra kako odgovorna osoba ne može tako nešto podržati. Dakle, dići ruku za Turudića kojeg se sada i Plenković pokvareno i lagano taktički, a sutra možda strateški, odriče kada govori nevjerojatnu laž - da je znao ranije sve o njemu da ga možda ne bi podržao! To je, naravno, ponizna molba prema onima na koje računa u svom očaju da bi ga sutra mogli spašavati na mjestu premijera. Ali, to tako neće ići'', dodao je Milanović.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Na Facebooku Milanović dolazi u Opatiju, Butković ga pozvao u goste: "Možeš mi u četiri oka reći odgovore, dočekat će te i kravica..."

''Doveli su na mjesto glavnog državnog odvjetnika jednog kriminalca iako su na vrijeme bili upozoreni i potpuno svjesni činjenica. Ali Plenkoviću je njegova stranka, inače osuđena za kriminal, pljačku i otimačinu, bila važnija. A Hrvatskoj što ostane! Ne, to ne smijemo i nećemo dopustiti i zato 17.4. na izborima biraj sve, samo ne HDZ i one koji idu s njima'', zaključio je Milanović.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene