Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmijao sve u pratnji

VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam"

Zoran Milanović posjetio je u nedjelju Vidovce, koje su prije točno tjedan dana pogodile poplava i blatne bujice.

Osim što je odgovarao na pitanja novinara o summitu NATO-a u Bruxellesu, družio se i s mještanima. Prišao je i pozdravio baku koja je na prilaznim vratima dvorišta promatrala svitu koja prolazi kroz selo. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Tuča u Slavonskom Brodu Dobro je biti na oprezu Oluja pogodila dijelove Slavonije, potopila Slavonski Brod: Što nas očekuje danas?

"Di je naš dobri čovjek", pozdravila ga je gospođa koja je na pitanje kako je odgovorila: "Loše. Vidiš što je poplava napravila. Sve odnila."

Milanović joj je dogovorio da država treba dati svoje. 

"Zlato, da tebe vidim. Na televizoru te gledam", dodala je simpatična baka.

"Moram paziti što pričam o poplavama", rekao je Milanović prije nego se pozdravio s bakicom te time nasmijao sve u pratnji.

Obilazeći stradale, nakon velikih poplava u Gunji i Rajevom Selu 2014., tada kao premijer Zoran Milanović "pokazao je razumijevanje" rekavši da je i "njemu jednom pukla cijev u stanu". 

Cijeli današnji razgovor pogledajte u videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene