447878
447878
447878
447878
447878

'Žele nas posvađati sa susjedima, i međusobno. Žele huškanje i incidente'

  • , 25.08.2016., 12:54
  • Autor:
  • komentara

Šef Narodne koalicije Zoran Milanović poručio je da ih se neće uvući "u kotao desetljeća iza nas".

 
 
 
 
Milanović o snimkama (Video: Vijesti Nove TV)
Milanović o snimkama (Video: Vijesti Nove TV)

Na predstavljanju kandidata izborne liste Narodne koalicije za IX. izbornu jedinicu u Gospiću nazočio je i Zoran Milanović, koji se još jednom osvrnuo i na aktualne događaje i objavljenu snimku razgovora s braniteljima.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

"Druge ne mrzimo, narodna smo koalicija", rekao je Milanović.

"Žele nas posvađati sa susjedima, i međusobno. Žele nered, teziju, huškanje i incidente", poručio je šef Narodne koalicije, govoreći o svojim političkim protivnicima.

Milanović je okupljenima u Gospiću rekao da želi Hrvatsku bez ideologije HDZ-a i SDP-a. "Mi smo isti, oni su isti. Hvala bogu, više nije mi ili oni, to je bilo prije, sada smo samo mi. To će odlučiti hrvatski birači", istaknnuo je Milanović.

Priznao je da će HDZ biti jači od Narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici, ali da to ne spriječava Narodnu koaliciju da se pojavi u Gospiću i drugim mjestima, bez kompleksa, kako kaže.

"Nismo bili sitni, nismo ograđivali hrvatsku bodljikavom živom, jer to se izvede u dva sata za onog tko razmišlja na takav način. Htjeli smo ostati normalni i simpatični milijunima turista", osvrnuo se na rad svoje bivše Vlade.

"Svaki put kad smo odlazili s vlasti, iza sebe smo ostavili red. U posljednjih osam mjeseci ne nisu se mogla napraviti čuda, ali je napravljena šteta", zaključio je Milanović.

"Nije lako voditi zemlju u kojoj neki još uvijek žive u desetljećima iza nas. U taj kotao nas neće uvući", poručio je.

"Moramo se dogovoriti što Hrvatskoj pomaže, a što je sramoti u EU", naglasio je Milanović.

"Naš cilj je iza sebe ostaviti Hrvatsku koji ni HDZ niti njihovi sateliti ne mogu u četiri godine vratiti unazad", rekao je na kraju Milanović.

Nakon Milanovića Ranko Ostojić predstavio je kandidate za izbornu listu u IX. izbornoj jedinici te pozvao birače da tim kandidatima i izbornoj listi daju podršku na nadlazećim parlamentarnim izborima.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se