Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snimke s mobitela

Preokret u slučaju HDZ-ova župana: Žena ga prijavila za pokušaj silovanja i prijeteće poruke, a na kraju je prijavu dobila - ona

Anđelko Stričak
Anđelko Stričak Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Nakon što je 27-godišnjakinja prijavila varaždinskog župana Anđelka Stričaka za pokušaj silovanja i prijetnju i nakon što su joj prijave odbačene, kazneno je prijavljena.

Žena (27) podnijela je kaznenu prijavu protiv varaždinskog župana Anđelka Stričaka (HDZ) zbog pokušaja silovanja, a nakon toga ga je prijavila i da joj je slao prijeteće poruke da povuče prijavu.

U prijavi je priložila snimke zaslona s porukama, a istraga je kasnije pokazala da je te poruke 27-godišnjakinja slala samoj sebi, a montirala ih je da izgleda kao da joj ih je slao župan, piše Danica.

Pročitajte i ovo Pretučeni dječak koji se bori za život Užas u SAD-u UZNEMIRUJUĆE Dječak (3) se bori za život, brutalno ga prebio 12-godišnjak koji ga je čuvao: "Tukao ga je remenom, glavom mu udarao o zid"

"Analizom podataka koji prileže spisu nije pronađena komunikacija između mobilnih telefona telefonskih brojeva kojim se koristila djevojka i broja kojim se koristio Anđelko Stričak", priopćio je telekomunikacijski vještak.

Državno odvjetništvo njezinu prijavu za pokušaj silovanja odbacilo kao neosnovanu, a protiv nje podignuta je optužnica zbog sumnje da je župana lažno prijavljivala za prijetnje.

Pročitajte i ovo Mećava u Rusiji Prometni kolaps VIDEO Nevjerojatni prizori iz Rusije: Jedna od najvećih snježnih mećava u posljednjem desetljeću zamela glavni grad

27-godišnjakinja višestruko je osuđivana za različita kaznena djela, među ostalim i tri kaznena djela prijevare u kojima je pravomoćno osuđena. Tužitelji sada za nju traže bezuvjetan zatvor zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene