Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"kad smo kod elektabilnosti"

Glavašević bocnuo Plenkovića: "Hej Andrej, jesi li mu čestitao? Ima više glasova od tebe"

Bojan Glavašević
Bojan Glavašević Foto: Damjan Tadic/Cropix
Nastavlja se prepucavanje preko društvenih mreža. Bojan Glavašević prozvao je premijera.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević preko svojeg profila na društvenoj mreži X prozvao je u srijedu premijera Andreja Plenkovića. 

Pitao ga je kako komentira to da je ministar obrane Ivan Anušić dobio više glasova od njega. Nastavak je to prepucavanja od dan ranije kada je Glavašević, nezavisni kandidat na listi SDP-a za Europski parlament, odgovorio na Facebooku premijeru Andreju Plenkoviću nakon što ga je on prozvao na konferenciji za medije.

Glavašević je za Plenkovića rekao da je gotov, a Plenković ga je nazvao elektabilnim. "Sada se javio elektabilni Bojan koji nije ušao u Sabor, niti će ući u EP", poručio mu je Plenković. 

Pročitajte i ovo Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

Glavašević mu je danas odgovorio ovako: 

"Hej, Andrej Plenković, kad smo kod elektabilnosti i tvog nezadovoljstva što ti nitko ne čestita pobjedu, jesi li čestitao Ivanu Anušiću što je osvojio skoro 4500 glasova više od tebe? Ili čekaš da te zamijeni na čelu HDZa pa ćeš mu čestitati sve zajedno? Frendovi su mu čestitali."

  Pročitajte i ovo Nesreća u Kini 500 spasioca u akciji VIDEO Stravična nesreća: Urušila se autocesta, vozila padala u provaliju, a poginulo je najmanje 19 ljudi

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene