Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnica inicijative "U ime obitelji"

Željka Markić odgovorila na pritužbu Ivana Vrdoljaka da ga ne voli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željka Markić je odgovorila na optužbe koje je danas na njezin račun iznio predsjednik HNS-a, Ivan Vrdoljak, rekavši kako iza izjave Mostova glavnog tajnika Nikole Grmoje da se dogovara suradnja HNS-a i HDZ-a stoji čelnica inicijative "U ime obitelji" Željka Markić.

Željka Markić je o optužbama Ivana Vrdoljaka progovorila u priopćenju koje je poslano medijima, a koje prenosimo u cijelosti:

“Gospodin Vrdoljak je do sada svašta govorio o meni osobno i udruzi U ime obitelji. Uvijek krivo. Ali još ću jednom potvrditi: Nisam ni na koji način uključena u borbe između HDZ-a i Mosta. Osobno mi je jako žao da nisu usredotočeni na uvođenje promjena koje su nam obećali - a preduvjet svih promjena, osobito gospodarskog oporavka je borba s korupcijom. Želim naglasiti da nikad ne bih sudjelovala u destabiliziranju vlade u kojoj ne sudjeluje HNS. Jer, činjenica da u nekoj hrvatskoj Vladi nema HNS-a odlična je vijest za nas građane, nevezano tko je drugi u toj vladi. 

Mogu zamisliti da bih sudjelovala u destabilizaciji Vlade, u kojoj nema HNS-a, jedino kad bi se pokazalo da je ta vlada zaposlila još više “svojih” u HEP-u od HNS-a, da je kvadrat kuće u Gunji plaćala više od 1,700 Eura po kvadratu, da je ta Vlada natjerala ljude da uvedu razdjelnike i da se dobit Prvog plinarskog društva nakon dolaska te vlade udeseterostručila, a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u. Za sad je, srećom za sve nas, HDZ-Mostova vlada, iako ministrica Obuljen financira  iste režisere i udruge kao HNS-ovi ministri kulture – još jako daleko od toga da ju se može izjednačiti sa HNS-om.

Što se tiče pritužbi g. Vrdoljaka da ga ne volim, moram reći - nije ga lako voljeti nakon sve štete koju je HNS u 4 godine nanio Hrvatskoj. Ali, za utjehu mu uvijek ostaje sladoled iz Ledove, čitaj Agrokorove škrinje koja mu je, dok je bio ministar gospodarstva, dopremljena u dnevnu sobu kao rođendanski poklon”.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODLAZI SA SVIH FUNKCIJA Vrdoljak poslao ostavku u Sabor. Dobiva li sada Most mjesto potpredsjednika? Slika nije dostupna Lokalni izbori 2017 Ivan Vrdoljak: "Kurikularnu reformu ne smije voditi Željka Markić"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene