Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Iz osvete pregazio prijatelja: Pokrenuta istraga za teško ubojstvo

Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje
Muškarac kojeg se tereti za teško ubojstvo autom dovezen je na ispitivanje Foto: Damir Špehar/Pixsell
Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv 45-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo u incidentu koji se dogodio 27. prosinca oko 17:30 sati u Bjelovaru.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv 45-godišnjaka za kojeg se sumnja da je počinio teško ubojstvo pregazivši 53-godišnjaka.

Prema priopćenju državnog odvjetništva, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni, nakon verbalne prepirke i fizičkog sukoba s oštećenikom (1970.), počinio teško ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se general Objavljeni novi detalji o letećem objektu iznad Poljske: "Cijeli put je bio nadziran"

Radi se o slučaju ubojstva bjelovarskog branitelja Stjepana Batkovića, kojega je okrivljeni I. K. iz osvete nasmrt pregazio automobilom, o čemu su izvijestili svi mediji.

Tijekom sukoba, oštećenik je više puta udario okrivljenika drvenom palicom po glavi i tijelu, a nakon prestanka fizičkog napada, okrivljenik se udaljio vozilom od oštećenika.

Okrivljenik se nakon udaljenja vozila okrenuo namjeravajući se osvetiti oštećeniku i uzrokovao smrtonosnu ozljedu udarivši prednjim dijelom vozila u oštećenika, koji je preminuo na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Vjekoslav Potočanac Potvrdila policija HDZ-ov bivši šef Zavoda za socijalnu skrb završio u pritvoru: Objavljeno i za koja ga se kaznena djela sumnjiči

Nakon ispitivanja okrivljenika, Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali i od opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, kao i zbog okolnosti počinjenja kaznenog djela koje se ukazuju posebno teškima.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene