Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deložacija stana

Zbog unuke 98-godišnja baka će završiti na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
98-godišnja Karmela Stivi iz Rogoznice zbog vlastite unuke završit će na ulici!

Karmela se godinama skrbila o svom sinu invalidu, kojeg je i sahranila, a njezina kćer je umrla prije tri godine. 1997. godine na vratima joj se pojavila unuka koja joj je rekla da se želi skrbiti o njoj, a tijekom vremena nagovorila ju je da svoj stan prepiše na nju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buknuo požar VIDEO Hrabri vozač spasio baku i unuku iz gorućeg automobila Slika nije dostupna Naivni umirovljenici Lažna unuka baku i djeda 'preveslala' za 328.000 eura!

Karmela je to i učinila, ni ne sluteći što je čeka. Unuka Ksenija je, bez bakinog znanja, prodala stan čiji se vlasnik sada želi useliti. Baki Karmeli sada čeka deložaciija, jer je odluka o vlansiku stana pravomoćna. 'Ja sada mogu poći u more. Tko će mene, staru ženu? Kako to država može činiti, koja je to država da istjera mene, staru ženu od 98 godina. Gdje ću ja kad nemam nikoga', rekla je Karmela.

'Da mi je unuka ovdje zadavila bih je'

'Joj da mi je unuka ovdje zadavila bih je. Sama sam, sirota, ostala na svijetu i onda mi je došla da će me gledati, da joj zapišem stan i ja sam sam to učinila. Mislila sam, tko će mi bolje pomoći nego ona, koja mi je kao kćerka', rekla je Karmela.

Deložacija je trebala biti izvršena u 10 sati, međutim, sud ga je odgodio za 30 dana. 'Iseljenje je odgođeno zbog lošeg zdravstvenog stanja ovršenice. Karmela Stivi je priložila povijest bolesti te liječničku svjedodžbu kojima je utvrđeno da je pacijentica naglo narušenog psihofizičkog stanja zbog sudske odluke', stoji u odluci Općinskog suda u Šibeniku.

Ročište za provođenje ovrhe odgođeno je za 2. studenog  u 11 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene