Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naivni umirovljenici

Lažna unuka baku i djeda 'preveslala' za 328.000 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretvarajući se da im je unuka, nepoznata ženska osoba u veljači je nazvala stariji švicarski bračni par te ih uvjerila da joj pošalju 328.000 eura pomoći.

Ni ne sluteći da s druge strane slušalice nije njihov potomak, lakomisleni baka i djed otišli su u banku, podigli novac te ga predali prijatelju prevarantice, piše Emirates 24/7.

>>
Baka rodila svoju unuku

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Da su 'olakšani' za navedeni iznos koji njihovoj stvarnoj unuci nije bio potreban za pokrivanje financijskih dugova, shvatili su tek u ožujku kada su dotičnu nazvali da bi je pitali zbog čega im se nakon traženja novca više nije javila.

Švicarska policija potvrdila je da je riječ o jednoj od najvećih prijevara takve vrste u zemlji te kako predano radi na hvatanju kriminalaca. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene